lauantai 19. helmikuuta 2011

Lukan näyttelydebyytti :D

Luka kävi hakemassa kokemusta Tuusniemen ryhmiksestä pentuluokasta huonoin tuloksin mutta arvosteluun olin sitten tosi tyytyväinen. Tuomarina Maret Kärdi. Sanotaanko näin että Lukalle olin odottanut vähintään sitä KP:tä mutta ei tullut KP:ta ja jäi urospentujen toiseksi eli tulos PEK/2.

Arvostelu:

7kk erittäin hyvätyyppinen. Ikäisekseen sopivasti kehittynyt. Luoksepäästettävä ja iloinen. Sopivalla luuston vahvuudella, urospentu. Erinomaiset silmät. Liikkuvaiset, oikea-asentoiset korvat, kuono-osa vaikuttaa vielä hieman kevyeltä. Hyvä runko ja lantiorakenne.  Hyvin kannettu häntä. Riittävät kulmaukset. Hieman löysät kyynärpäät ja kierteiset etuliikkeet. Tulisi liikkua pidemmällä askeleella. Erinomainen turkki. Hyvät käpälät.

Kiitos Maarit Lukan esittämisestä ja mukaan ottamisesta! =)

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka hieno arvostelu! Ko. tuomarihan tunnetaan aika tiukkana ja kiinnittää kovasti huomiota koiran liikkumiseen. Luka on ehdottomasti kp:n arvoinen koira, mutta niinhän se on että aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta :-)

  VastaaPoista
 2. Mahtava arvostelu Lukalle tiukaksi tunnetulta tuomarilta! Vaan mitäpä muuta noin komea kaveri voisi saadakaan. =D Onnea!!! Halirapsut Lukalle ja Jasulle <3

  VastaaPoista
 3. Upeasti Luka esiintyi ja liikkui kehässä :) Ja rakastui palavasti meijän Papuun <3

  VastaaPoista
 4. Upea arvostelu kyllä! :) Tuolla arvostelulla olisi kyllä odottanut KP:tä. Kivasti oli paljonkuitenkin asiaa kertonu arvostelussa. :)

  VastaaPoista
 5. Onnea Iina ja Luka!
  Näyttelykokemuksen hankkiminen nuoresta pitäen edes auttaa varmasti jatkossa "kehäketun" pestissä : )
  Lukalle näyttääkin kertyneen kuluvan vuoden aikana useampi näyttelyreissu, tsemppiä ja onnea tuleviin koitoksiin!

  VastaaPoista