maanantai 9. toukokuuta 2011

Kisakauden korkkaus

Viime perjantaina kisasimme kahden startin verran Mika Moilasen radoilla KAS:n iltakisoissa Jasun kanssa. Saatiin taas pari hyllyä tulevia palkintoja varten. Eka rata täys katastrofi, mutta toisessa oli kaikki kohillaan kolmanneks viimeselle hypylle asti (voitte kuvitella, miten harmitti!) Rata oli muuten tosi upea...ei virheen virhettä, minikaarrokset ja tosi turbovauhti. Tästä on sit hyvä jatkaa. Tein kuitenkin sellaisen päätöksen, että emme kisaa Kemissä emmekä myöskään Kajaanissa. Tässä kuussa skabaillaan vielä OKK:n kisoissa. SM-kisat jää meidän osalta siis väliin.

Tänään oli mun ja Jasun ensimmäiset ohjatut tokotreenit ikinä. Treenaamme siis alo-ryhmässä. Otettiin vain luoksepäästävyyttä, paikallamakuuta ja seuraamista. Paikallamakuu onnistui, kuten aina, mutta seuraamisessa on vielä tosi paljon harjoittelun varaa ja myös luoksepäästävyys vaatii treeniä. Hyvät fiilikset jäi kuitenkin treeneistä. Nyt sit innolla treenaileen kotonakin.

Tämä viikko tulee olemaan hyvin koirapainotteinen: keskiviikkona molemmilla pojilla agitreenit, torstaina käyn kouluttamassa ja perjantaina ja lauantaina on sit Gibsonin koulutus! En malta oottaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti