lauantai 23. huhtikuuta 2011

Suunnitelmia ja katsaus tulevaisuuteen

Ihan ensimmäiseksi haluan toivottaa oikein hyvää pääsiäistä kaikille blogimme lukijoille! Lisäksi pahoittelen tätä hieman heikkoa päivitystahtia, mutta toisaalta mitään kovin ihmeellistä ei oikeastaan ole tapahtunutkaan.

Jasu on ilmoitettu toukokuulle agikisoihin 6.5. ja 22.5 (eli mä vietän synttäreitäni taas agilityn merkeissä) Lisäksi olen miettinyt Jasua Rovaniemen näyttelyyn juhannuksena, mutta se on oikeastaan vain haaveilun alla tällä hetkellä. Hain agiryhmän lisäksi paikkaa myös tokoryhmään ja jos paikka saadaan niin katsotaan sitten taas niitä kokeita.

Luka on menossa ainakin Haukiputaan näyttelyyn kesäkuussa ja todennäköisesti myös Rovaniemelle. Jätkä on kasvattanut itsensä miehen mittoihin: 36,5cm. Luxustakin tulee siis medikoira ja sille ei sit voi mitään...mut Luka sentään on ihan hyvänkokoinen medi, toisin ku Jasu, joka ois oikeesti mini. Luksukin on ilmoitettu agiryhmään, joten mä todellaki saan asua viikot Haukkiksella kun ohjelmaan kuuluu kahen agin ja tokon lisäksi myös kouluttaminen.

Lukan agiliidot on edistyneet aikalailla. Luka osaa kepit ilman mitään ohjureita, mutta esteen vahvistamisen vuoksi käytän ohjureita edelleen. Kontaktit on upeet ja hirmusen nopeet! Ne on jotain, mistä oon erityisen ylpee <3 Vauhtiakin on ihan riittävästi tässä vaiheessa ja sitä tulee koko ajan lisää. Putkiin Luksu irtoo tosi hienosti...välillä vähän liianki hienosti :D

Kesä alkaa lähestyä ja lomaankaan ei enää kovin monta viikkoa ole. Sitä kesälomaa ja kaikkea muutakin mukavaa odotellessa...katselin tässä taas vanhoja kuvia...vastahan tuo Lukakin oli noin pieni :)

2 kommenttia: