sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Erinomainen 1-vuotias!

Haukiputaan ryhmis

Lukan kanssa suunnattiin tänään Haukiputaan ryhmänäyttelyyn ilman minkäänlaisia odotuksia. Ennen kehää sanoinkin että olen tosi tyytyväinen jos nyt sininen nauha tulisi. Suurena yllätyksenä sieltä tuloksena JUN ERI JUK1! Nyt on Lukallakin sit erinomainen arvosana plakkarissa. Olipa kiva nähdä näyttelyssä kaikkia tuttuja. Tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, joka ei kovin paljon punaista nauhaa jakanut. Tässäpä vielä arvostelu:

Ihannekokoinen, mittasuhteiltaan oikea uros. Hyvä luusto. Hyvä pään muoto. Voimakas otsapenger. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula. Pehmeä selkä. Hyvä rungon syvyys. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu takaa hieman ahtaasti. Lyhyehkö sivuaskel.


Luka 1-vuotta (15.6.2011)
Minun pikkuvaavista on tullut sit iso poika...vastahan Luka oli tulitikkuaskin kokoinen hauvavauva. Kokoa Lukalle on tullut 37cm ja paino on siinä 7kg pinnassa. Lukahan ei ole mitenkään läskissä kunnossa, mutta jäbä on vain hieman raskasrakenteisempaa sorttia. Luka on vuoden aikana osoittautunut oikeaksi vauhtiveikoksi ja kunnon vintiöksi. Siinä on mulla koira joka jaksaa olla aina iloinen!


Lomailua
Itse olen viettänyt nyt puolitoista viikkoa Vuokatissa hiihtoleireilyn merkeissä. Koirat olivat tällä välin käyneet mökillä ja Luka oli tykännyt uida, tai ainakin oli mennyt vapaaehtoisesti veteen. Luksu kävi myös rokotuksilla muutama päivä sitten. Tällä viikolla palataan taas treenailemaan Haukkikselle ja ens viikonloppuna suuntana Rovaniemi KV ja agikisat Virpiniemessä.

Alla vielä muutamia kuvia näyttelystä.
(kuvat: Henna Tapojärvi)

1-v, posekuva

Luka liikkeessä
Sisaruspuolet Luka ja Piku <3


10 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea 1 v Lukalle! :)

  VastaaPoista
 2. Luka esiinty kyllä tänään tosi nätisti näyttelyssä, kyllä Nita on ylpeä pojastaan! =)

  niin, ja myöhästyneet synttärionnittelut, iso poika jo!

  VastaaPoista
 3. Luka kiittää synttärionnitteluista ja rapsut ihanalle Nita-äidille :)

  Oli se esiintyminen ku toiselta planeetalta verrattuna esim siihen mätsäriin...ja hännän kanto <3 ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea erinomaiselle 1-vuotiaalle Lukalle! Tuomari oli kyllä todella tiukka, joten kyllä saat olla tyytyväinen Lukan tulokseen :) Hyvän arvostelunkin se sai!

  Ovatpa Luka ja Piku tosi paljon samannäköisiä! Komea ja kaunis <3

  Tsemppiä tuleviin koitoksiin niin näyttelyissä kuin agilityssakin!

  VastaaPoista
 5. Onnea Lukan hienosta näyttelyarvostelusta. Täytyy todeta, että äkkiä se vuosi hurahtaa, kun Luka jo 1 v. täytti! Ja sulla se suksi luistaa myös kesällä ; )

  VastaaPoista
 6. Iina: Kiitos paljon! Lukassa ja Pikussa on kovasti samaa näköä ja ovat myös luonteiltaan melko samanlaisia :)

  Vuokko: Kiitos! Vuosi on mennyt kyllä hurjan nopeesti! :D

  VastaaPoista
 7. Samaa näköä on sisarpuolissa. Munki piti katsoa tarkasti kumpi on kumpi.

  VastaaPoista
 8. Rikukaa ei pahemmi tavaroota kanniskele, leikkies vaa nakkeloo ja ravisteloo lelua. Mut ehkä se vielä joskus noutaa... Tai jos näin alkuun sais sen kepin pysymään eres sekunnin suus, nii olisin TOSI tyytyväänen! :D Toivottavasti säkin edistyisit Jasun kans täs asias :)

  Kiitos, ittekki tykkään tästä ulukoasusta ja tuntuu, et se vois pysyäkki jonki aikaa :)) Hyvää kesää myös sinne päin!

  VastaaPoista
 9. Maarit: Hyvä kun itsekin katselin Hennan galleriasta niitä ryhmiksen kuvia ja kun siellä oli Pikusta kuvia niin katsoin kaukaa et joissakin niistä kuvissa ois ollu Luka :D Niillä on se väritys niin samanlainen.

  Essi: Jep, ei muuta ku ahkeria noutoharjotuksia...jasun kanssa pitää alottaa ihan alkeista koko homma :D Ehkä se vielä joskus ottaa kapulan suuhunsa :)

  VastaaPoista