tiistai 27. syyskuuta 2011

Syksyn tokokuulumiset

Viime viikolla jäimme agista pikku tauolle hallikauden alkuun asti ja eilen päättyi tokokausi ryhmämme leikkimielisiin epiksiin. Päätin ottaa taas Lukan tokotreeneihin kun Jasulle en ole nyt koetta suunnitellut loppuvuodeksi. Tokoryhmäpaikkaa en hakenut ensi talveksi, sillä ihan tarpeeksi saan asua hallilla jo agilitynkin puolesta.

Lukan tokoepikset:

Luoksepäästävyys: 8 (Luka on ihmeellinen siinä mielessä, että se menee mielellään itse tervehtimään ihmisiä, mutta kun joku kävelee Lukaa kohti niin väistää hieman)
Paikallamakuu: 0 (20 sekkaa jälellä, viereinen koira lähtee juoksemaan omistajansa luokse ja Luka lähtee sitten perään, oli niin hienosti siihen asti maannut paikallaan)
Seuraaminen kytkettynä: 8 (jätti ekan perusasennon tekemättä, korjasin sen kuitenkin ja sitten mun mokan takia hihna roikkui jopa liian löysällä ja sotkeutui sit Lukan jalkoihin)
Seuraaminen: 9 (tosi hyvä! oma liikkuminen oli hieman huonoa kun keskityin niin koiraan, että seuruutin sen vinoon)
Liikkeestä maahanmeno: 9 (ei noussut perusasentoon ekasta käskystä, muuten erittäin hyvä ja terävä)
Luoksetulo: 8,5 (todella hyvä, mutta Lukalla on semmonen pikku ongelma, että se juoksee kuin tykinkuula mun jalkoihin pahki...)
Liikkeestä seisominen: 9 (otti pari askelta käskyn jälkeen, muuten hyvä!)
Estehyppy: 10 (perfect!)
Kokonaisvaikutus: 10 (iloista tekemistä koko kokeen ajan)

pisteet 151,5 / 200 sij. 1/4. Luka teki töitä todella hienosti ja innolla! Paikallamakuusta huolimatta noin hyvät pisteet niin olen toosi tyytyväinen :) Nyt sitten tiedetään mitä pitää kehittää ennen virallisiin kokeisiin menoa!

Jasustako sittenkin noutaja?
Lisäksi eilen tapahtui jotain todella ihmeellistä! Jasuhan tunnetaan koirana, joka ei nouda yhtikäs mitään muuta kuin keltaista vinkulelupalloa, joka muuten on ollut jo pari kuukautta hukassa..no, eilen Jasu haki mulle tunnarikapulaa, mitä se ei oo ikinä ennen tehnyt!! ei ole edes ottanut sitä suuhunsa!! ehkä ei siis kannata menettää täysin toivoa Jasun tokouran jatkon suhteen alokasluokan jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Haha, en oo taas itte jaksanu teherä mitää ton noutamisen suhtehen Rikun kans... :D

    VastaaPoista
  2. Tunnustuksia! ;)
    http://sylirotta.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html

    VastaaPoista