sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Askel lähempänä unelmaa

Kasvattajan peruskurssi
Tämä viikonloppu meni istumistöissä, kun istuskelin kahden päivän aikana n. 13,5 tuntia kasvattajan peruskurssilla Raahessa. Kurssilla oli paljon vanhaa asiaa, mutta niin paljon myös uutta ja voisin suositella kurssia yleissivistävänä myös niille, jotka eivät välttämättä kasvattamisesta haaveile. Yritin parhaani mukaan imeä itseeni tietoa ja tuli kyllä opittua ihan mielenkiintoista uutta asiaa. Kurssitenttikin meni hyvin pistein läpi, vaikka ehdin kyllä jännittää ennen tulosten saantia ihan tosissani, että menikö se ollenkaan läpi. Oli kivaa istua kurssilla tuttujen sheltti-immeisten seurassa! Viikonloppu meni kyllä nopsaan :-)

Nyt ollaan taas yksi askel lähempänä unelmaa tulla joskus kasvattajaksi, mutta loppujen lopuksi kaukana haaveesta vielä ollaan. Ensinnäkin, mulla ei ole sitä narttua eikä sitä vielä ole vähään aikaan tulossakaan...aika näyttää ;-) Kennelnimeä haen sit ensi keväänä kun ikä riittää.

Talvikauden alkavat treenit
Tulevalla talvikaudella tulee kyllä pitkät ja pimeät maanantai-illat hallilla, kun siellä tulee reilut kolme tuntia vietettyä. Ekaks Lukan agi, sit Jasun agi ja pisteenä i:n päälle vielä koulutus. Kiva ryhmä saatiin koulutettavaksi ja osaavat kouluttajat sit omiin treeneihin!

Loppuvuoden tapahtumat
Kuten kalenterista voi huomata, meidän leirissä ei paljon mitään tapahdu enää loppuvuonna. Oikeastaan enää yhdet agikisat (=kolme starttia) ja siinä se. Mahdollisesti vielä jotain pikkutapahtumia voi olla, mutta ei mitään varsinaisia kisaamisia tms.

Mun hiihtoharrastus ja lukio painaa niin kovasti päälle, että olen joutunut vähentämään näitä koirajuttuja nyt loppuvuodelta ja sama meno taitaa jatkua vielä huhtikuulle asti. Siellä kuitenkin käydään, missä keretään, mutta tosissani haluan ja aion panostaa tänä talvena hiihtoon, mikä tulee kyllä näkymään koiramenojen vähyytenä, mutta eiköhän me silti jossain päästä käymään ;-)

3 kommenttia: