sunnuntai 3. helmikuuta 2013

After rain comes rainbow

Jasu pääsi vihdoin jaa viimein lastastaan eroon ja tilalle laitettiin vielä vähäksi aikaa pelkkä sideharsopaketti, jonka Jasu yhden yön aikana repi itse pois. Koko pakettikapistus oli tehnyt Jasun jalkaan ikäviä painaumia ja hiertymiä ja nyt jalka on sit ilman mitään tukea. Jasu käyttää jalkaansa hirmu hyvin: leikkii ja liikkuu vauhdikkaasti. Koipi näyttää kyllä tosi surkealta ja nimenomaan surkastuneelta, onneksi hiertymät ovat nyt lähteneet hyvin parantumaan. Nyt aloitetaan sit kuntoutus ja rauhassa edetään.

En ole vielä sittenkään perunut Lukan tokokoetta. Päätin että käydään ees kokeilemassa ja nyt agilitytreenien jälkeen tai niiden yhteydessä treenaillaan tokoa ihan kunnolla. Nyt vaan hyvät palkat kehiin ja intoa koiraan niin paljon ettei tytöt enää kiinnosta. Me ei hevillä luovuteta (tästä kunnia kuuluu kyllä pääosin tsempanneille kavereille) Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, niistä sitä opitaan kaikista parhaiten.

Pikku-Luxit ovat kasvaneet jo seitsemän viikon ikäisiksi. Pyrin päivittämään tuota jälkeläissivua hieman lähipäivinä kunhan löydän luppoaikaa. Picasasta löytyy n. 40 Akin ottamaa uutta kuvaa joten käykäähän kurkkimassa ja alla vielä 7-viikkois potreetit :)

Tricky Blue's First Miss Take
"Tamara" 
1860g
pentutarkastuksessa terve

 KoiraNet

(voisiko ulkonäöltään enää enempää isäänsä muistuttaa :D)

Tricky Blue's First Miss Treated
1255g
pentutarkastuksessa terve

KoiraNet 
Tricky Blue's First Miss Tress
"Viva"
 2380g
pentutarkastuksessa terve

KoiraNet  
                                        


 

Tricky Blue's First Blue Boy
2200g
pentutarkastuksessa terve

KoiraNet

Tricky Blue's First Tricky Boy
1775g
pentutarkastuksessa terve

KoiraNet
Tricky Blue's First Tricky Fellow
2180g
pentutarkastuksessa terve
(ylimääräisiä ripsiä)

KoiraNet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti