torstai 7. maaliskuuta 2013

Bongaus Koiramme-lehdestä

Kennelnimianomus
Täällä blogin puolella on varmasti saanut kuulla useaankin otteeseen tästä mun ikuisuusprojektista: shelttien kasvattamisesta. No, nyt on taas otettu yksi askel lähemmäs unelmaa, eli kennelnimianomus oli mennyt perille Kennelliittoon ja odottaa nyt aikansa hyväksyntää. Narttuhan multa vielä puuttuu että aika pitkään saa vielä odotella ennen kuin mulla kunnolla kasvattajan hommat alkaa :D

Nimien takana
Nimiä oli aikaa väännellä ja käännellä ja ainoa asia mitä nimessä halusin oli viittaus mun elämäni koiraan: Jasuun (siksi jokaisessa nimitoiveessa on osa Jasun virallista nimeä). Toiveena oli myös että saisin kehiteltyä kaksiosaisen nimen, ja toisen osan keksin myös Jasun kautta. Pikkuveljeni opetti aikoinaan Jasun (ja muistaakseni Lukankin) "kuiskaamaan", eli lipaisemaan korvasta eli tästä tulee nimeen tuo Whispers (=kuiskaukset). Meidän koirat tykkää vähän turhankin paljon "kuiskailemisesta" kun ne on siihen opetettu...Toiseksi vaihtoehdoksi laitoin Enchanting Actions, sillä mehän rakastetaan kaikkea toimintaa :) Alla otos Koiramme-lehdestä anottujen kennelnimien kohdalta.Pitäis, pitäis ja pitäis...
Pitkästä aikaa aattelin kuvittaakin tätä blogia niin ei mee pelkäksi tekstiksi. Ja joo, kuvista näkee että molemmat kaipais vähän korvakarvojen siistimistä, pitää ottaa urakaksi heti ku kerkeen. Samoin molemmat pitäis vielä hierookki, Jasu perus kuntoutuksen vuoksi ja Luka sen takia kun mun silmään lantio näyttää aika jäykältä liikkeessä.

Jasu söpöstelee :) ps. kiva valotus..... -.-''

Luka ja rehottavat korvakarvat...

Näin meillä stalkataan pyörätien ohikulkijoita ;)

Suunnitelmia
Päivittelin kevään ja alkukesän näyttely- ja agikalenterin tuohon oikeaan sivupalkkiin. Lukahan pudotti ihan vasta turkkinsa ja vieläkin vähän irtoo tuppoja, siksi avataan näyttelykausi noin myöhään että kerkee kasvattaa täyden turkin. Jasu kasvatti 3 vuoden iässä tosi hyvän turkin, jospa Luka tekis samoin ja kasvattais vähintään samanlaisen ;)

Jasu agihallilla
Sit aivan ihania uutisia!!! Äiti toi Jasun tiistaina agihallille kun me oltiin Lukan kanssa jo treenit tehty ja olin omalle ryhmälle treenit pitäny. Ja ei voi sanoin kuvailla sitä intoa mikä koko koiran olemuksessa näkyi. Otettiin sit suoraa putkea pari toistoa, sillä halusin nähdä arkaileeko Jasu yhtään esteitä kun niiden yhteydessähän se jalkansa loukkasikin. No ei ollut pojalla merkkiäkään mistään luksaatioista sun muista kun sai putkeen käskyn ja vauhti oli vain lisääntynyt 4 kuukauden tauon jälkeen. En sit kuitenkaan enempää esteitä Jasun kanssa tehnyt ja niinkuin olen täällä aiemminkin sanonut niin palataan sit kunnolla huhtikuun alussa agilityn makuun. Mutta tällä menolla saadaan se comeback kisoihin tehtyä kesään mennessä :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti