sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kiva kisaviikonloppu vaikkei tuloksilla juhlittukaan

Lauantaina kaks starttia Jasun kanssa ja vitsit mua jännitti! Masussa lenteli perhosia mitä ei oo tapahtunu agikisoissa kyllä pitkään pitkään aikaan. Ehkä mua pelotti vaan lähtee kisaamaan Nallen (=Jasu, älkääkä ees kysykö mistä lempinimi tulee, se on vain aikojen saatossa vääntyny tuohon muotoon :D) kanssa puolen vuoden kisatauon jälkeen ja takana vain muutama treenikerta, minkä kyllä huomas! Ja jotka Jasua on nähnyt agiliitämässä ovat varmasti huomanneet ettei mulla meinaa rahkeet riittää pikku höyrypään kanssa :D

Eka rataan olin tyytyväinen, tuloksena 10vp (okseri alas ja a:n nousukontaktilta palas takas maanpinnalle huonon lähetyksen takia) Jasun vauhti oli hurjaa ja aika oli yllättävän hyvä siihen nähden että sekunteja kului okserin tiputuksen jälkeisessä vauhdin pysähtymisessä ja A:n noususta kahteen kertaan.

Toinen rata meni sähläykseksi (HYL), en edes muista mitä siinä tapahtui, mutta eka virhe tuli kun Jasun pujottelurytmi menii totaalisen sekaisin kepeillä sen ylikuumentuessa. Tänään mentiin Nallukan kaa sit vielä yks rata ja jo radalle mennessä Jasu hökelsi niin että saatoin vain kauhulla odottaa mitä tuleman pitää. Ja tällä kertaa rata kaatui ohjaajan sössiessä kepeille lähetyksen ja sit musta karvapallo liiteli minne sattuu ja rataa ei kehdattu ees loppuun suorittaa :D

Lukachun kanssa mentiin viikonlopun aikana vain yks rata, eli sama rata mikä mentiin tänään Jasunkin kanssa ja vohi...sössin toisen koiran kanssa samalla tavalla kepit (nolo) + Lux valitsi vielä yhden oman hypyn. MUTTA nyt oli Luxterissa vauhtia ja oli hyvä oivallus miten me se vauhti haettiin radalle: Luka on tosi mustasukkainen Jasusta ja jos Jasun kanssa teen jotain niin Luka haluaa heti mukaan ja ilmoittaa sen kyllä äänekkäästi ja suurieleisesti. No, Jasun suorittaessa agirataa äiti toi Luka ihan radan reunalle katsomaan ja vielä just ennen Lukan starttia otin Jasun kanssa lämppäesteitä Lukan nähden ja tsup! Lux oli just oikeessa vireystilassa radalle mennessä :) Ja Luka on hirveen helppo ohjattava, varsinki jos Jasuun verrataan..ja tänään vielä yhtä nopsajalkainen kuin Jasseli :)

Torstain surkeesti menneiden aksatreenien jälkeen tää kisaviikonloppu oli suorastaan menestys. Nyt vain uutta kisailmoa menemään! Agility on mukavaa, oli menestys kisoissa sitten minkälaista tahansa ja kaikista kivointa on nähdä molempien koirien ilmeet treeneissä ja kisoissa suoritusten jälkeen, ne näyttää siltä ku ne ois onnesta soikeena! :)

Ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti