perjantai 17. toukokuuta 2013

Kesä ja agilityaamut!

Mun läppäri lähtee tässä joku päivä huoltoon. Siihen iski joku tuuletinvika ja nyt ei lähde enää käyntiin ja tästä syystä joudutte kärsimään kuvattomasta ja videottomasta postauksesta kun ne kaikki siirto- ja muokkausohjelmat on just sillä koneella. Sorry!

Lomalla on mukavaa, varsinki nyt kun saatiin tänne Oulun korkeudelle ensimmäistä kertaa ihan hellelukemat tälle kesälle ja tulipa sitä torillakin nautittua kesän ekat kioskijätskit. Ja ainiin...musta tulee nyt ihan virallisesti ylioppilas 1.6 sillä lopulliset yo-tulokset saapuivat tänään :-)

Nyt on ollut aikaa käydä heittään parit aamutreenit poikien kaa tälle viikolle. Tänään oltiin 9 aikaan liikenteessä ja vitsit et oli kuuma. Pitää ilmeisesti lähtee pari tuntia aikasemmin niin ei oo niin hikistä hommaa. Treenien tuloksena tänään kaksi väsynyttä shetlantilaista ja tyylikkäästi olkapäänsä polttanut ohjaaja ;)

Keskiviikkona tehtiin iisiä vauhtitreeniä ja tänään treenailtiin pääasiassa leijeröintiä ja päällejuoksua. Otettiin myös pientä ratapätkää viime viikonlopun kisoista joka tuotti molempien kanssa ongelmia samassa kohtaa, tänään se onnistui vaihtelevalla menestyksellä, mut meillä on vielä paljon treenattavaa eri ohjausten erottelussa, ne ei nimittäin toimi tällä hetkellä oikeen kummankaan kanssa. Sit Lukan kanssa meillä on ollut ongelmia keppien lopetuksen kanssa jos teen sokkarin kesken keppien. Tänään otettiin "järeät" aseet käyttöön: eli ohjurit ja kyllä Lux muisti miten niiden kanssa toimitaan. :) Eipä tämän kummempia tänään, päivittelen tänne treenivideoita yms kun saan läppärin huollettua :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti