maanantai 12. elokuuta 2013

Pentukuvia ja Keminmaan kisat

trikkipoika Bluemeadow's It's A Man's World

trikkityttö Bluemeadow's I Dare U To Love Me

merlepoika Bluemeadow's It's A Kind Of Magic

merletyttö Bluemeadow's I Got Bling-BlingKuten kuvateksteistä näkyi niin Essin ja Lukan pennuille on jo pidetty ristiäiset ja voi miten ihanat nimet vaaveille oli keksitty :)

Alla Keminmaan kisavideo...mää en voi ottaa Lukan kanssa liitelyä koskaan kovin vakavasti, koko koiran olemus enemmänkin pistää naurattaan. Se on kuin tuuliviiri joka joko menee kovaa kuin tykinkuula tai sit se on täysin kujalla maailman menosta. Niin oli ainakin eilen. Ei edes tajunnut eka radalla että 2.hyppy oli oikeesti suoritettava hyppy ja Luka kun tajuaa tehneensä virheen ja vauhti pysähtyy niin ei se siitä enää käyntiin lähdekään.

Lisäksi sen hyppytekniikka on aivan toista maata kuin Jasun. Kun ne hyppää yksittäisen hypyn yli niin Jasu suorastaan lentää hypyn yli ja laskeutuu paljon kauemmas hypystä. Luka taas tekee todella vaikean näköisen ponnistuksen suoraan ylöspäin ja laskeutuu heti hypättyään. Meillä on siis todella paljon harjoiteltavaa. Lukan kontaktitkaan ei yleisesti ottaen olleet eilen kehumisen arvoiset. (Jasun puomin kontakteista puhumattakaan) No, tietääpä ainakin mitä seuraavaksi treenataan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti