sunnuntai 18. elokuuta 2013

Tuore Pohjois-Pohjanmaan piirinmestari

Kukapa olisi uskonut ennen tätä viikonloppua että tässä vielä näin kävisi. Minun pieni Lux-mies teki tänä viikonloppuna totaalisen yllätysjärkytyspläjäyksen. Kolme kisaa ja kaikilta radoilta ei-mitkään-huonot nollatulokset. Myös Jasu kisasi tänään kaksi hyvää starttia tuloksin 5 ja HYL.

Lauantain piirinm. joukkuekisaan sain valita kumman koiran kanssa kisaan OKK:n medien 2.joukkueessa ja valitsin Lukan sen tulosvarmuuden vuoksi (viime viikonlopun fiaskoa lukuunottamatta :D) ja samalla ajattelin säästellä Jasua tämän päivän startteihin. Koiravalinta osui oikeaan ja Luka teki hirveässä vesisateessa semihyvän nollan (hitaat kontaktien alastulot ja jotain muutakin pientä). Joukkueemme pääsi pronssille :)

Tänään Luka sitten ylitti kaikki odotukset. Agiradalta hieman kankea (mutta ei huono) 0-tulos. Ekat kaks estettä veti hirveetä kyytiä mut sit alkoi löntystely :D Loppusuora kirmailtiin sit taas ihan kivaa vauhtia. Kepit ja A:n alastulo ihan järkyttävän hitaita joten sitä vauhdinpitoa niillä nyt pitää todellakin hieman kertailla. Radalla sijoituttiin vasta 8:nnelle sijalle.

http://youtu.be/zFHWjBddVnk 

Ja nyt mua oikeesti harmittaa kun hypäri ei tullu videolle (syynä se ettei kepo ehtinyt kuvata ja pitää toista räyhäävää sheltinretaletta samalla kun poikien välissä toka radalla oli vain yksi koira ja minä idiootti en tajunnu mennä sanomaan et voidaanko startata toisen kaa eri kohdassa kun toka rata mentiin käännetyssä järkässä edellisen radan tulosten perusteella). Hirveillä hapoilla Lukan kanssa lähes suoraan Jasun startin perään radalle mut ei se menoa hidastanut ja Lux teki sen mitä piti. Pienet varmistelut vei aikaa mutta se ei haitannut, Lukalla oli nyt enemmän vauhtia kuin pitkään aikaan ja me tehtiin TUPLANOLLAT ja sekin ois mulle riittänyt kun niitä SM-nollia kerättiin...Mutta eipä kerätä enää: Me voitettiin piirinmestaruuskultaa ja saatiin menolippu Tampereen SM-kisoihin ensi kesäksi!!! :) Mää halkean onnesta!! Pääsen elämäni ensimmäistä kertaa kokemaan agin SM-kisat, takuuvarmasti!
Ensi viikonloppuna kisataan sitten OKK:n kisat ja sitten ei ole seuraavia startteja ihan heti kalenterissa. Treenaillaan, harjoitellaan uutta ja hiotaan vanhaa osaamista.

Ja ainiin...Ehkä isoin kiitos tästä tosi pitkästä kisapäivästä selviämisestä kuuluu kepo-Rikulle joka piti seuraa, lämppäili koiria, videoi ja huolehti toka radalla Lukan ajoissa starttiin mikä ei ois onnistunut multa yksin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti