keskiviikko 21. elokuuta 2013

Esimerkki viikon treeniohjelmasta

Tällaista postausta en ole tänne vielä tehnytkään. Kilpahiihdossa olen tottunut tarkan harjoitusohjelman noudattamiseen jo usean vuoden ajan ja teen myös koirille oman viikoittaisen harjoitusohjelman jos oma viikko ei ole niin kiireinen että omatoimitreenaukselle ei löydy aikaa. Tässä esimerkki meidän tämän viikon ohjelmasta:

maanantai:
Palauttelua kisoista, koirien lihasten kevyttä ravistelua, venyttelyä ja hierontaa. Lukan ohjatut tokotreenit joissa teemana häiriötreenaus.

tiistai:
Omatoimiagitreenit, vauhti- ja irtoamistreeni kontaktiesteillä ja pari toistoa kepeillä. Lisäksi suht. pitkä intervallipäivälenkki. Pientä lihasjumppaa molempien kanssa illalla temppujen avulla. (esim. ryömiminen vahvistaa hyvin takaraajojen lihaksia)

keskiviikko:
Lukan kokeenomainen tokotreeni (omatoiminen).

torstai:
Ohjatut agitreenit. Pientä lihastreeniä illalla.

perjantai:
Palauttelupäivä. Hyvä nesteytys ja energiatankkaus :) tonnikalaöljy on hyvä keino saada koira nesteytettyä. Sitä vain vesikuppiin tilkka niin bravo!

lauantai:
Agikisat, 2 starttia molemmilla. Lihasjumpat ja venyttelyt illalla (erityisesti lavat ja selkä)

sunnuntai:
Lukan kassa tokotreeniä: kaukokäskyt ja nouto. Omatoimista kevyttä hierontaa sen jälkeen lämpimille lihaksille. Seuraavalla viikolla sitten pitää varata hieronta-ajat molemmille.

Lisäksi tietysti jokaiselle päivälle sisältyy kaksi lyhyempää lenkkiä aamuisin ja iltaisin sekä yksi pidempi päivälenkki.

Pakko laittaa vielä alle kuva tuosta Lukan ja Essin 4-viikkoisesta trikkitytöstä. Muistuttaa ehkä eniten isäänsä kaikista Lukan pennuista tähän mennessä. 

Lukan ja Essin trikkityttö Bluemeadow's I Dare U To Love Me.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti