lauantai 14. syyskuuta 2013

Avoimen luokan korkkaus

Tänään haettiin kokemusta tokokokeessa Lukan kanssa avoimesta luokasta, jossa se oli meille molemmille ihan ensimmäinen kerta. Pakko sanoo että olin pikkusen hukassa koko ajan mutta hyvinhän se ohjaus sitten onnistui. Tuli kyllä pikkusia jymy-ylläreitä suorituksiin.

Paikkamakuu 3min näkösuojassa: 0 (joo, siis mitä ihmettä, kumpikaan mun koirista ei ole ikinä noussut paikkamakuusta mutta kerta se on ensimmäinenkin. Luka ei varsinaisesti liikkunut paikaltaan, nousi ylös ja alkoi haisteleen kun aikaa oli jäljellä enää vajaat puoli minuuttia. Pikkusen tympäs, tähän se meidän koe oikeestaan kaatu)

Seuraaminen: 8 (käännökset meni h-u-o-n-o-s-t-i ja seuraamispaikka oli vähän jäljessä. Pikkutreeniä niin tuo on priimaa, kontaktinpito oli hyvä)

Liikkeestä maahanmeno: 10 (hieno, seuraamispätkä hieman hidas mutta ei vaikuttanut)

Luoksetulo: 8 (pysähtyminen hieman hidas mutta sen jälkeinen sivulletulo aivan täydellinen)

Liikkesstä seisominen: 9 (mää sössin, Luka ei seurannut kunnolla, ennakoi, mutta se ei ois tuomaria haitannut, pistevähennys koska mää vilkuilin Lukaa et missä se koira oikeen tulee :D)

Noutaminen: 0 (tää nauratti mua itseäkin, heitin liian pitkälle,suoraan lehtikasaan ja Luka ei ollu ollenkaa kartalla että minne se kapula lensi, kävi kattoon liikkurin luotakin et "hei, otiksää sen" :DD)

Kaukot: 10 (ei ois paremmin voinu mennä :))

Estehyppy edestakaisin: 9,5 (en tiedä mistä meni puoli pistettä, tuomari sanoi vain että lähes täydellinen)

Kokonaisvaikutus: 10 (kehuja sateli, varsinkin Lukalle, kuulemma tosi terävä ja hyvällä vireellä työskentelevä koira joka pystyy loistavaan yhteistyöhön, tuomarisetäkin harmitteli paikkamakuuta)

Pisteet 137/200 ja 3.palkinto, sijoitus 8/10.  Tästä voidaan oikeestaan vain parantaa :D Katselen jo seuraavia kokeita kalenteriin. Luka on täysin valmis koira avoimeen, tänään ei vain ollut se meidän päivä. Pari työtapaturmaa ja siinä se oli. Pientä viilausta noutoon, luoksariin ja seuraamiseen niin hyvä tulee :) Ja saatiin nyt sitä arvokasta kisakokemusta. Seuraavaan kokeeseen on jo huomattavasti helpompi mennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti