tiistai 29. lokakuuta 2013

We love agility


Jasu on kyllä huippu kisakamu :) silmissä palaa innostus!

Mua niin harmittaa: agikisakuume on tosi kova, mutta nyt alkaa olla se aika vuodesta kun hiihtokausi pukkaa päälle. OKK:n marraskuun kisatkin jää väliin ja olisin päässyt siellä kolmella koiralla kisaamaan mutta eiköhän mulla oo just silloin Rovaniemen Suomencup ja sitähän ei nyt kehtaa jättää välistä (voi sit yrittää yle2:lta bongailla, ainaki sieltä tuloslistan loppupuolelta jos ei muuten näy :D) Onneksi on myös jonkin verran hiihtovapaita viikonloppupäiviä jolloin on myös mahdollista päästä agilitaamaan, ei paljoa, mutta jonkin verran kuitenkin :)

Kävin nyt syyslomaviikolla katsomassa Lukan ja Säteen "vauvoja". Jotka eivät tosin enää mitään vauvoja ole vaan 7kk ikäisiä melkein täysikasvuisia teinin alkuja. Ihania sellaisia jokaikinen. Luka-isukki ei päässyt mukaan jälkeläisiään näkemään kun maha oli mustalla miehellä ihan kuralla :( Kiva oli jälkeläisiä nähdä ja kaikissa oli aika paljon isänsä näköä.

Jade 32,5cm

Myy 34,5cm
Ninja 37cm
Wish 38,5cm

 On ollut myös tosi hienoa lukea ja nähdä miten jälkeläiset alkavat tuolla harrastuspuolella pärjätä. 1.pentueesta Viva on menestynyt hienosti junioriluokassakin pentuluokassa tulleen huippumenestyksen lisäksi. Lisäksi 2.pentueen Myy on niittänyt mainetta ja kunniaa pentuluokassa :) Ihana muutenkin tietää että moni jälkeläinen on saanut harrastavan kodin, vaikka pääasia on se, että kaikki ovat päässeet osaksi rakastavaa ja huolehtivaa perhettä, se harrastaminen on sit vain pelkkää plussaa.


Suurella mielenkiinnolla odotan Lukan seuraavaa pentuetta jonka pitäisi syntyä viikolla 46 ja maailmaan tupsahtaisi uusia Taikatuokiolaisia Tornioon :) Aina kun olen Lukaa jalostuskäyttöön antanut, olen miettinyt, haluaisinko itse kyseisestä yhdistelmästä itselleni pennun ja kaikissa pentueissa näin on ollut. Aika ei vain ole ollut otollinen pennulle ja toisaalta haluan seuraavan koirani ihan vaihtelun vuoksi eri linjasta.

Mulla on siis joskus haaveissa (ei siis vielä) saada itselleni Lukan pentu tai Lukan jälkeläisen pentu, mutta tällä hetkellä mulla on "projektia" vähän muuhun suuntaan, siitä lisää myöhemmin jos on jotain kerrottavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti