tiistai 12. marraskuuta 2013

Hallil eka hallil vika

Tällä viikolla ollaanki treenattu ahkerasti ja loppuviikon pojat saa huilia aksasta ellei sit viikonloppuna käydä tekeen jotain pientä. Maanantain koulutusten jälkeen jäätiin treenaamaan ja tänään käytiin testaamassa uutta Dogantti areenaa Limingassa ja olihan se luksusmesta lämmityksineen ja tekonurmipohjineen, hyvä odotustila koirille ja ei ole mitään valittamisen sanaa!  Me aletaan käymään tuolla useammin! Tällaselle joka on joka talven treenannu koleassa hallissa kylmästä hytisten, vaikka sielläkin joku lämmityslaite on olevinaan, niin tuollainen lämmin halli on oikeesti elämyskokemus! :D Ja kaiken lisäksi hyvä että pojat pääsee treenaan täysin erilaisilla esteillä mihin ovat tähän asti tottuneet. Lukasta nimittäin huomaa oudossa paikassa tai oudoilla esteillä ettei se tajua niitä aluksi edes agilityesteiksi...yleensä kun eka kertaa mennään uudelle kisapaikalle niin eka rata menee herra Luxin kanssa esteisiin totutellessa.

Maanantain treeneissä kellotettiin aikaa ja oi kyllä, nyt se tapahtui, Luka meni ekaa kertaa ikinä pidempää pätkää Jasua nopeammin, eli ihan hyvää vauhtia :D Alla videota treeneistä. A:n alastulo oli hieman hidas, kepit hitaat kun oli jo ihan kivasti tehty niillä toistoja ja Lukan vauhti hidastuu sitä enemmään mitä kauemmin treenataan, mutta edistysaskel vauhdin suhteen on nyt kuitenkin tapahtunut lukuisten irtoamistreenien myötä :)



Ja mun ei ehkä kannata alkaa käyttää samaa pysäytyskäskyä pöydällä kuin A:lla ja puomilla...toisella pöydän suorituskerralla mulla lipsahti "koske" ja tulos näkyy videolla :D Hieman oli ohjaajalla pokassa pitämistä. Ja Jasua ei videoitu onnistuneesti kun videokamerasta loppui akku ja en tajunnut että puhelimellaki voi kuvata ennen ku olin jo koiraa vaihtanut...

Pojat on nyt ilmottu Jyväskylän kisoihin lauantaille ja sunnuntaina mennään kuunteleen Lena Dankerin luentoa. Kiva Jykylä-viikonloppu siis marras-joulukuun vaihteessa tiedossa! :)

Ja ainiin...Lukan ja Taikan 2 ihanaa merlepoikaa: Batman ja Robin, tuhisevat nyt TaikaTuokion pentulaatikossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti