maanantai 7. huhtikuuta 2014

Enää yks!

Lauantaina Jasu juoksi 3 starttia ja Luka 2 OKK:n kisoissa. Eka radalta molemmille nollat, Jasulle jaettu 2.sija ja Lukalle 13. sija. Ja poikien väliin mahtui n.2 sekuntia. Jasulle toka radalta harmittava vitska ja kolmas rata oli hyvä hyllyrata. Lukalle radat eivät sopineet sitten lainkaan, paljon takaakiertoja, paljon tiukkia käännöksiä ja tuo yks kun haluis vaan paahtaa eteenpäin. Toka radalta oltais kans tehty nolla mutta Luka valui joka ikisessä käännöksessä ja hituroi vielä kontakteilla useita sekunteja joten hyllytin sit laittamalla koiran väärään päähän putkea (mua kun ei ärsytä mitkään muut yhtä paljon kuin yliaikanollat).

Ja Lukan kankeuden syy vahvistui kun Annika kävi eilen hieromassa pojat. Lukaa ei melkeen pystynyt edes kunnolla hieromaan kun kipukohtia oli melkeen koko kroppa täynnä :( Uusi hierontakerta otetaan Lukalle melko pian, koska lihaksiston tilanne on aika akuutti. Lisäksi Luxteri pääsee tekemään takaosan harjoitteita dobon ja temppujen merkeissä ja eiköhän samaa sovelleta Jasullekin :) Jasulta jumia löytyi selästä ja takaosasta, mutta Jasun tilanne oli varsin hyvä Lukaan verrattuna ja Nalle rentoutui lähes koko hieronnan ajan.

Ja jotta otsikon merkitys selventyisi niin Jasu-Petteri on enää yhtä nollaa vaille matkalla SM-kisoihin! Jihuu! :D Tällä viikolla tulee yksi elämäämullistava asia selviämään ja vitsit miten mua jännittää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti