maanantai 5. toukokuuta 2014

Pikainen tulospostaus

Lukan kanssa kävimme Vaasa KV:ssa kerjäämässä verta nenästä hakemassa lisää tositetta sille, että näyttelyt ei oo meitä varten. Ouluun sen on vielä ilmoitettu mut sit saa Lukan osalta näyttelyt riittää, ehkä sit joskus vetskuna taas.Vaasasta siis EH ja huonoin arvostelu ikinä, jossa ei ollut oikeestaan sanaakaan positiivista. "too strong/heavy" toistui paperilla useaan otteeseen. Muuten oli oikein kiva reissu vaikkei tuloksilla juhlittu.

Pappakoira (eihän se ny kirjaimellisesti pappa oo), siis Jasu, eilen aksakisoissa huippuvedossa, mitä ny kontaktit meni iha norjaan. Eka radalta nolla ja hellurei mehä päästään SM-kisoihin ja mä pääsen kipittään puolimaratonia kun ei tarvi samana päivänä lähtee kalasteleen viimestä SM-nollaa! Jee :) Hyppyradalta yks rima alas ja seki meni mun piikkiin ku ajoin liia lähelle estettä.  Jos ihmettelette et miksei Luka kisannut niin edelleen huolletaan lihaksistoa kuntoon. 

Tässä kiireen keskellä ei kummemmin kerkee kirjoittelemaan, postailen enemmän kun saan hieman ylimääräistä aikaa. Ihanasti aurinko alkaa jo lämmittään, me ootellaan kesää niin innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti