keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

On your marks, get set, GO

Kesä on lähtenyt allekirjoittaneella melko railakkaasti käyntiin. Pääsykokeissa saa ravata tuon tuosta ja vielä olis yhdet ja ne kaikista tärkeimmät jäljellä. Ohjelmaan on kuulunut lisäksi hiihto- ja agitreenejä sekä koulutusta OKK:n 3.luokkalaisten ja PSS-shelttien alkeiskurssin muodossa.

Eilen ja toissapäivänä saatiin tietoon, että Lukan suorittamat kevätkylvöt reilu kuukausi sitten ovat tuottaneet tulosta ja kaksi pentuetta pikkumustilaisia on odotettavissa vielä tälle kesälle. Toinen pentue normaalikokoinen ja toisesta sit odotettavissa jopa 8 kakaraa. Kuten Lukan sivulta voi lukea, pikkumies jättää jalostushommat nyt vähemmälle.

Otsikkoon viitaten me täällä vedetään viimeisiä valmistautumisia SM-kisoihin. Huomenna auton nokka kohti Ikaalisten kylpylää ja perjantaina ja sunnnuntaina kisaillaan Tampereella. Teretulemas vain moikkaamaan ja kannustamaaan sinne :) Kisareissun otamme ihan loman kannalta ilman turhia paineita, vaikka radoilla parhaamme tehdäänkin. Perjantaina Luka starttaa numerolla 179 ja Jasu 245. Sunnuntain SM-kisastartissa Luka on nro 94 ja Jasu nro 190.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti