sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kausi paketissa

Yhteenveto Pellon kisapäivästä jos ei jaksa lukea liibalaabaa
Jasu: 5 (rima), 0/sij 4.
Luka: 0/sij 6., 0/sij 7.

Kamala kisakuume alkoi kolkutella muutama viikko sitten. Edelliset kisathan olivat piirinmestaruudet pari kuukautta sitten, jolloin Jasu otti osumaa A-esteeseen, eikä Lukakaan missään parhaassa terässä ollut. Me ollaan treenattu tasan kerran kahden kuukauden aikana, mutta koska olen aina ollut sitä mieltä, että lahjattomat treenaa (just kidding), ilmoitin pojat sit Pellon kisoihin kahteen starttiin.

Oletus oli, että Luka ei toimi uudessa ympäristössä ja Jasu tiputtaa rimoja, puhumattakaan ohjaajasta, joka juoksee koiriensa perässä kuin päätön kana. Ohjauksesta ei varmaan voida edes puhua. Koskaan ei pidä olettaa liikoja, meillä meni pirun hyvin!

Rohki-hallin pohja tuntui rataantutustumisessa liukkaalta, mutta ei nyt kamalasti häirinnyt kisasuorituksia. Jasu liukastui eka radalla ennen hyppyä ja sen seurauksena rima alas. Luka veti hyvin, lukuunottamatta kunniakierrosta katsomoon päin ja paria muuta turhaa harhailua. Tuloksena nolla, ajassa jäi sekunnin Jasulle. Toka radalla Jasu ja oma ohjaus tuntui hyvältä, radalta nolla, uskaltaisinko sanoa, että jopa sujuva sellainen. Sijoitumme neljänsiksi (= ei palkintojenjaon odottelua nälkäisen kepon onneksi). Lukan radalle sattui muutama ei-niin-sujuva kohta, mutta nollalla päästiin vauhdikkaasti maaliin ja Jasulle takkiin tuli vain n.2,5 sekuntia (J on hyvä vertailukohde vauhdin suhteen :D). Lukan sijoitus 7. tällä radalla ja saimme nyt sen puuttuvan tuplan!

Kisapäivästä jäi aika makeet fiilikset ja kisakuume nousi entisestään. Tilanne on kuitenkin se, että seuraavia kisoja joudutaan todennäköisesti odottelemaan tammikuuhun saakka (ellei jotain ihmettä tapahdu) ja keskitymme loppuvuoden muihin asioihin, joista lisää myöhemmin ;)

Ja ainiin, meinasi oleellinen asia päästä unohtumaan: erityiskiitos lihashuoltovastaajallemme Annikalle koirien hieronnasta tällä viikolla. Varsinkin Lukan menemisessä eron entiseen huomaa paremmin kuin hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti