sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Tuloksia, kuvia ja Ellen kootut. Hello spring!

Syystä tai toisesta jätin unohdin Lukan tokokokeesta kirjoittamisen. Meille kävi taas klassiset eli yks lähes aina kympin arvoinen liike nollille. Tällä kertaa agikoirani unohti kuinka hypätään esteen yli. Koska tunnustan olevani jossittelija, hypyn onnistuessa tulos olisi ollut ykkönen, kuono maassa, 6:n arvoisesti suoritetusta seuraamisesta huolimatta. Tulokseksi jäi 145p ja 2.tulos. Ens viikonloppuna sit uudestaan! 


Lux halusi selvästi kompensoida edellisen viikonlopun "pettymystä" ja kunnostautui agin merkeissä tuplanollilla sijoilla 4 ja 2. Puolikuntoinen ohjaaja hyytyi turbopappa Jasun kanssa ja saaliiksi kaksi hylkyä. Miksi musta tuntuu että Jasun vauhti vaan kasvaa sen ikääntyessä. Hassu koira, ja niin ihana :)

Neiti ilkiöllä menee hyvin. Kakara sai nauttia kokonaiset 2 viikkoa ikiomasta hovinarrista Rovaniemellä kun isoveli Luka tuli kiusattavaksi. Kaverukset ovat päässeet ounasvaaran metsiin päivälenkeille ja Elsson painelee varsin onnellisen näköisenä umpihangessa ja kotona iskee totaalinen sippaus, mistä omistaja on toisinaan enemmän kuin onnellinen! Eräänä kauniina päivänä raskaan koulupäivän jälkeen ilmeeni oli kotiin tullessa näkemisen arvoinen: kämpän lattia oli vuorattu vessapaperirullilla ja kaiken sotkun keskellä köllötteli Elle, niin viattoman näköisenä, mutta suussa oleva wc-paperinpala kertoi ihan tarpeeksi. Muutamat kisat ja kokeet heivasin nyt kalenterista. Otamme nyt kevään hieman rennommin, keskittyen opiskeluun ja hiihtoon. Luotto siihen, että arvokisanollat saadaan kasaan ennen kesäkuuta on varsin kova, sen verran kisoja kun kuitenkin jäi kalenteriin. Nyt on aurinko alkanut jo lämmittämään ja päivät pitenemään. Ulkona tekee mieli välillä vain sulkea silmät, nauttia keväästä ja pysähtyä siihen täydelliseen hetkeen. Ihanaa kevään jatkoa kaikille lukijoille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti