tiistai 26. toukokuuta 2015

Missä vaiheessa siitä kasvoi Kettu: Elle 8kk!

Elsin kasvukuvia en oo hirveesti päivittänyt tänne blogin puolelle (Facebookkiin enemmän), joten tältä näyttää neiti kettu tällä hetkellä. Mulla ei oo mitään muistikuvia missä vaiheessa se on edes ollut tuollainen pennunpallero kuin kolmannessa kuvassa. Sopuli kasvoi kuin silmänräpäyksessä! Mittatikku on jämähtänyt jo reilun kuukauden verran 34,5 senttiin, joten mahd. enää pari milliä tulee lisää. Ellen vauhti välillä ihan hirvittää, mutta en pistä pahakseni että koirassa on kunnolla virtaa. 

Huomasin n. viikko sitten Ellen hammaskalustoa tutkiessani että P2 puuttuu toiselta puolelta ja ihmettelen jos tosta vielä puhkeaa. Muutoin purenta ja hampaat ok. 

Harrastusrintamalla agi on pop ja lelupalkka on maailman paras juttu! Kesäkuussa mennään tokokurssille ja loppukesästä ois tarkotus starttailla alokasluokassa uusilla säännöillä. Näyttelyt debytoidaan parin viikon päästä Muhoksella ja ilmot on laitettu myös Oulu KV toiselle päivälle, jossa ollaankin jo junnuissa. Siinäpä hieman harrastuskuulumisia :) Kettu 8kk
Kun kettu oli vielä vauva (awws)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti