maanantai 22. kesäkuuta 2015

Nyt minä tunnen kutsumusta vaaka-asentoon

6.6. Suunnistimme Ellen kanssa debyyttinäyttelyyn Muhokselle. Kettu esiintyi kivasti ja tuloksena PEK1 KP VSP-pentu! Tässä Jouko Leiviskän arvostelu: "Lupaava ja kaunislinjainen. Erinomaiset mittasuhteet. Kaunis kaula ja ylälinja. Kuono-osan tulee täyteläistyä. Hyvät pienet korvat joissa hyvä taitos. Ikäisekseen erittäin hyvin kehittynyt runko. Sirohko luusto. Hyvälaatuinen turkki joskin pohjavilla tänään puuttuu. Liikkuu ikäisekseen hyvin. Esiintyy ja esitetään erinomaisesti"

Elle 8,5kk. 34,5cm. Kuva: Inka Räsänen
Seuraavaksi päästään ehkä kesän päätapahtumaan eli agilityn SM-kisoihin. Meillä oli huippu viikonloppu ja radoilla saatiin tehtyä sitä oman tasoista suorittamista. Luka hyllytti karsintaradan 3.viimeisellä esteellä ja Jasulle rimanpudotus ja virhe kepeiltä. Näin ollen ei asiaa finaaliradalle, mutta mahtava fiilis jäi silti. Oli kiva nähdä tuttuja viikonlopun aikana ja katsella makeita suorituksia! Viikonlopun ajaksi saimme mukavia vieraita, kun Lukan exä Isla ja poika Banjo majoittuivat meillä omistajineen :)

Isla, Banjo & Luka

Juhannusviikonloppuna koirat pääsivät mökkeilemään useammaksi päiväksi ja Elle ja Lux kävivät heittämässä talviturkkinsa. Seuraavat koettelemukset ovat Ellen näyttely 12.7 ja junnuluokan korkkaus. Pojat pääsee agilitaamaan todnäk piirinmestaruuksien aikoihin. Heinäkuu menee siis aikalailla leppoisasti lomaillessa ja se jos jokin tulee ainakin meikäläiselle tarpeeseen. Alla vielä pari Inkan ottamaa kuvaa Lukasta, joka juhlisti SM-kisojen aikaan 5-v. synttäreitään.3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Elle-prinsessa kiittää kehuista :) Kauniisti rakentunut koira se omaankin silmään on (vaikka katselenkin vähän vaaleanpunaisten lasien läpi)

      Poista
  2. Teille on haaste! http://lambikoira.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista