perjantai 25. joulukuuta 2015

Vuosi on mennyt, käy uusi oven taa

Joulu alkaa olla tältä osin juhlittu ja jälleen on tullut aika kasata hieman ajatuksia kuluneelta vuodelta, joka on tuonut mukanaan isoja muutoksia elämään. Vuosi sisälsi mm. kolme muuttoa, kihlauksen, eron, ystäviä, opiskelua, matkustelua, koiria, urheilua, yhdistystoimintaa, valmennusta sekä näiden ohessa itkua, naurua, masennusta ja onnellisuutta, mutta ennen kaikkea suurta kiitollisuutta, oikeastaan ihan kaikesta. Tänä vuonna olen oppinut rikkomaan rajoja, ymmärtänyt kantapään kautta ettei ihminen ole kone ja uskaltanut hypätä tasaisen vakiintuneesta elämästä johonkin täysin tuntemattomaan.


Viime kevät vierähti Elleä kasvattaen ja poikien kanssa arvokisanollia jahdaten ja varsinkin Lukalla oli pari agisertiä todella lähellä. Myös kahdessa tokokokeessa kävimme viellä vanhojen sääntöjen ollessa voimassa, joista molemmista 2.tulos, eikä 1.tuloksetkaan kauaksi jääneet.

Kesä vierähti omalta osaltani valmentaessa, mutta tuli parissa näyttelyssäkin ja agin SM-kisoissa pyörähdettyä. Tänä vuonna möhlittiin täydellä teholla karsintaradalla, mutta saatiin sitten penkkiurheilla loppupäivä ja ihailla muiden suorituksia.

Syksyllä huomasin poikien kanssa kisaamisen ja treenaamisen olevan niin hankalaa välimatkan takia, että päätin päästää Jasun viettämään eläkepäiviä agilitystä. Alunperin myös Lukan piti lopettaa kisauransa, mutta tällä hetkellä yritämme virittäytyä kuntoon uudestaan. Loppuvuoden kohokohdaksi nousi legendaarisen messarireissun ohella Lukan tuore pentue Dash'ing -kennelissä, kyseessä siis uusintayhdistelmä ja trikkilauman sijaan saatiinkin suuri katras merlejä ja vain yksi trikki! Näitä ihanuuksia pääsemme toivottavasti ihastelemaan ensi viikolla.

Päivitin "hieman" ensi vuoden  kalenteria ja ei tuo kieltämättä kauheen tyhjältä näytä, hupsiis! Toki osa menoista karsiutuu pois mutta onhan tuossa taas ihan kiitettävästi toimintaa tiedossa. Tavoitteita ja toiveitahan meillä toki on tulevalle vuodelle, varsinkin Ellen kanssa, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt kohti vuodenvaihdetta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti