tiistai 26. tammikuuta 2016

Fitnesskoira tuli taloon

Mitä pitäis ajatella kun koirasi kaapista löytyy enemmän lisäravinteita kuin omasta ja pisteenä i:n päälle sheikkeri, jota itselle ei ole vieläkään viitsinyt hankkia. Tää postaus ei kuitenkaan kerro koirani matkasta fitnesskisoihin, vaan lisäravinteista, jotka me ollaan otettu käyttöön ja toistaiseksi havaittu hyviksi ja kokeilemisen arvoisiksi. Näitä nyt testaillaan ja kirjoittelen matkan varrella, miten ovat meillä toimineet. Ainakin hyvin Ellelle maistuvat ja Nutrolinin iho/turkki -öljyn käyttöönoton jälkeen turkissa näkyy jo muutosta parempaan.


Nesteytys ja energiatankkaus: Jotta suorituskyky treeneissä ja kisoissa pysyy mahdollisimman korkealla, käytössämme on FitDogin Energy+Rehydrate -jauhe. Illan suoritusta varten tankkaus aloitetaan aamulla, seuraavan aamupäivän suoritukseen tankataan edellisenä iltana. Meillä annoksena on ollut 1 rkl sekoitettuna 1dl vettä. Sheikkerissä sekoitus onnistuu parhaiten ja seoksesta tulee tasainen. Voidaan käyttää myös kesken kisapäivän, jos starttien välillä on pidempi aikaväli.

Palautuminen: Palautumisessa tehostaa Recovery + Potato -jauhe. Tarjotaan mahd.pian treenien/kisojen jälkeen. Sekoitussuhde 1rkl / 1dl.

Nutrolin Sportti käytössä aamuruuan yhteydessä päivittäin
Kevään näyttelyitä ajatellen käytössä päiväruuan yhteydessä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti