maanantai 16. toukokuuta 2016

Bold & Beautiful

Aurinkoista toukokuuta! Nyt on taas harrastettu ja blogi laahaa vähän jäljessä. Facebook-sivultamme löytyy kaikki ajankohtaisemmin, joten suosittelen klikkaamaan tykkää-nappia ja saat meidän kuulumiset lähes livenä facebookin kautta.


Tää kuukausi sai melkoisen alun kun allekirjoittanut onnistui kuin ihmeen kaupalla telomaan itsensä kauden avauspelissä futiksessa ja oikea ranne murtu kolmesta kohtaa. Itse en tilanteesta muista mitään mut melkonen suoritus sai olla että sai ranteen tähä kuntoon. Nyt on muutama viikko menty jonkinsortin paketti kädessä mut menoa se ei ole hidastanut, ainakaan paljoa.

Elle kävi Posiolla pyörähtämässä ryhmänäyttelyssä. Päivi esitti Ellen ja olihan se meininki kehässä ihan erinäköistä kuin mun handlaamana. Ei oo Elle koskaan esiintynyt nuin nätisti ja ilmosinkin sen nyt Kajaaniin joten siellä seuraavan kerran bongattavissa kehässä. Tuloksena Posiolta NUO ERI2 SA, tuomarina Jaana Hartus. Tässä vielä arvostelu, josta itse niin samaa mieltä: keskikokoinen erinomaista tyyppiä oleva keskivahva nuori narttu. Hyvä ylälinja, lupaava pää, puhtaat linjat. Aavistus pyöreyttä kallossa. Oikea-asentoiset korvat. Erinomaiset kulmaukset. Tyypilliset joustavat sivuliikkeet. Hieman ahdas takaa. Hyvä karva.

Kauniit ja rohkeat -kaksikko aka Elle ja Luka korkkasivat virallisen rallytoko-uransa viime sunnuntaina täällä Roissa. Rento kisapäivä ja huiput karvakamut. Molemmille tulos ALOHYV ja 90 pistettä, Luka hieman nopeampana. Ihan hirmu kiva laji ja nyt ollaan jo uusia kokeita laitettu kiikariin!

Ens viikonloppuna kisataan pitkästä aikaa agissa medi ykkösissä ja medi kolmosissa. Oi kyllä, herra Luka pääsee pitkästä aikaa kisabaanoille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti