maanantai 18. huhtikuuta 2016

Ei ne tulokset vaan se fiilis

Se tunne kun palaset loksahtaa pikkuhiljaa kohdalleen. Oulun Koirakerhon kisoissa 9.4. startattiin kolme rataa, joista kahdelta 0-voitto ja yhdellä radalla ohjaaja sössi vaikeahkon kepeilleviennin ja siltä radalta 5vp sijalla 3. Päästiin sis joka radalla palkintopallille :) Kakkosiin ei vielä noustu kun toinen nollavoitoista tuli hyppyradalta ja hypärinolla meiltä jo löytyi. Hyppyrataan kuitenkin älyttömän tyytyväinen, Elle löysi sen oman vaihteensa ja etenemällä 4,65 m/s tehtiin kovin aika kaikissa luokissa.

Luka tuli kisojen jälkeen viettämään laatuaikaa Rovaniemelle. Lukan kanssa tehtiin pari aksatreeniä ja käytiin vähän rallytokon liikkeitä läpi. Viime viikonloppuna käytiin ihan ekoissa rallytokoepiksissä kera Ellen ja Lukan ja molemmille hyväksytty tulos vaikka suorituksissa olikin parantamisen varaa (erityisesti meikäläisellä). Kisassa jaettiin myös tuomarinpalkinto, jonka Luka sai iloisesta tekemisen meiningistä. Luka-miehen asenne lämmitti kovasti omaakin mieltä kun häntä heiluen ja suu näkkärillä pisti parastaan radalla :)

Hyvä muistutus taas siitä kuin kiva iloisen ja innolla toimivan koiran kanssa on harrastaa. Ihan paras fiilis vaikkei itse suoritus ja tulos täydellisiä olleetkaan! Luka palasi nyt Ouluun ja toukokuussa päästään viralliseen rallykokeeseen samalla kokoonpanolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti