sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Supertyytyväinen ohjaaja! :)

Viikonloppu vierähti jälleen agilitykisojen merkeissä. Jasu teki jälleen hienoa jälkeä radalla, tosin tällä kertaa jäi varsinaiset nollatulokset tekemättä, vaikka yksi virheetön ratasuoritus tehtiinkin. Taidan perua sanani siitä, ettei Jasu olis valmis vielä kolmosiin. Tämä viikonloppu todisti, että tuosta pallerosta löytyy taitoa ja tarpeen vaatiessa myös sitä vauhtia. Tuomarina KAS:n kisoissa oli siis Jarmo Jämsä, jonka radoista löytyi kovasti haastetta ja ainakin erittäin tiukkoja ihanneaikoja!

A-kisa oli hieno 0-rata, mutta yliaikaa tuli n.3 sekuntia "läheltä piti"-tilanteiden takia...järkyttävät kaarrokset ja monta kertaa meinattiin jo hylkykin ottaa. Sijoituksemme tässä 2.

B-kisa oli hyppyrata ja ainoa virheemme tuli kepeiltä, joilla aikaa vierähtikin aika paljon, kun korjailun kanssa tuli sähläystä. Tuloksena 5vp ja hirmusti yliaikaa :D sijoituksemme tässä 1.  sillä muita tuloksia ei luokassamme tullutkaan.

C-kisa oli vähän sähläystä omalta osaltani ja kaiken lisäksi meinasi ratakin unohtua, jonka seurauksena kielto hypyltä, kun juoksutin Jasun vahingossa sen ohi ja sitten muistinkin että se pitäis hypätä :D Lisäksi kepeillä oli pientä nuuskimista havaittavissa ja kaiken lisäksi taan niitä lähes hylkääntymisiä, eli meinattiin karata väärille esteille. Tässä sijoituksemme jälleen 1. kun ei muita tuloksia luokassa. Ja tuloksena oli 5 ja hieman yliaikaa.

D-kisa meni tosi hienosti. Ainoat virheemme tehtiin niillä kontakteilla, kun Jasu veti niin kovaa, etten kerennyt A-esteellä pysäyttään ja sitten kun oli jo vitonen alla, niin kokeilin puomilla 2on 2offia ja kontaktivirheeksi meni sekin. Vauhti oli tosi hyvää ja olis riittänyt agisertiinkin! Harmi kun en noita kontakteja ottanut tarpeeksi tarkasti! Toisaalta ei meillä mikään kiire ole saada noita sertejä...sillä vastahan me noustiin kolmosiin ;) C-kisan jälkeen oli siinä mielessä vähän huono fiilis, kun joka kisassa oli sitä yliaikaa tullut ja ajatuksissa pyöri se, että onko Jasu oikeesti niin hidas vai mistä se aika oikein tulee, mutta D-kisan vauhti osoitti, että ei se siitä ainakaan ole kiinni, vaan niistä kaarroksista ja pienestä epävarmuudesta joillakin esteillä vielä. Joka tapauksessa, tuloksemme 10vp ja 3.sija ja ei yliaikaa tällä kertaa! Tiedossa on tiukkaa kontakti- ja keppitreeniä :D

Nyt on sitten tämän vuoden agikisat kisattu. Oli hyvä lopettaa onnistuneisiin suorituksiin tämä kausi ja ensi vuonna palataan sitten entistäkin itsevarmempina ja vielä enemmän valmiina 3.luokkaan! Huomenna mennään vielä treeneihin ja sitten päästään parin viikon agitauolle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti