sunnuntai 8. elokuuta 2010

Eka viikon touhuilutPojilla on ihan hauskaa keskenään, kuten ylimmäisestä videosta näkyy. Jasu tykkää välillä komennella pienempäänsä urisemalla ja kaatamalla Lukan kumoon ja Luksu-termiitti roikkuu Jasun karvoissa kiinni...ja arvaatte varmasti miten paljon Jasu siitä "tykkää" ;)

Lukan kanssa käytiin tänään autoilemassa toista kertaa ja kakru oli paljon rauhallisempi kuin viimeksi...sama juttu remmissä olemisen kanssa, koko ajan menee paremmin ja paremmin :) Luka on oppinut jo tänne-, istu- ja paikka-käskyt ja myös putkea ollaan harjoiteltu leikin lomassa ja Lukahan tykkää...välillä tahtoo vain tulla "jyrä" päälle, kun täällä olis toinenkin innokas putkeen sujahtelija ;) Sitten kun aletaan joskus kunnolla putkea treenaamaan, niin pitänee laittaa Jasu sisälle :D

1 kommentti:

  1. Voi, oliko ne sheltin pennut noin pieniä? :D Ei sitä muista, kun meillä oli pentuja viimeksi puolitoista vuotta sitten... Jasu jaksaa ihanasti leikittää Lukaa -ainakin ylemmän videon perusteella. Menipä Luka jo hienosti putkeen. Nuorena se on jo aloitettava treenaamaan! :)

    VastaaPoista