lauantai 7. elokuuta 2010

Kuuma koira ja sähläävä ohjaaja = 2xHYL

Nyt loppuu mun säheltäminen kisaradoilla, tässähän menee järki! Kemin kisoista siis saatiin pari uutta hyllyä tuleville palkinnoille. Kisapaikka oli Jasulle täysin uusi ja lämpötila kohosi yli 25 asteen. Ei siis mitkään maailman parhaat asetelmat, mutta turha niillä on selitellä, nimittäin syy löytyi videoita tutkiessa (yllätys yllätys) mun omasta päästä.

Eka rata loppui lyhyeen. Alkukoukero meni todella hyvin, mutta kepeille viennissä oli semmonen esteitä blokkailevan koiran ansa ja siihen mentiin. Oikeastaan mun kädet heilu siihen malliin, että olin ikään kuin lähettämässä Jasua hypylle, vaikka kepeille siis piti mennä. Yritettiin jatkaa rataa mutta eihän siitä mitään tullut kun Jasu ei hakenut keppejä oikealta puolelta?! Tällaista ei oo meille pitkään aikaan tapahtunut...ei varmaan vuoteen, mutta nyt oudossa paikassa oudoilla esteillä tietysti...sit marssittiin pois kentältä ja otti kieltämättä päähän jälkeenpäin! Oisin ees tehny radan loppuun!

Toka oli hieman parempi...kyseessä hypäri ja nyt päästiin maaliin asti! mun sähläyksestä tuli taas ongelmia kun Jasu alkoi hypyn jälkeen tekemään hirveetä kaarrosta, johon en ollut yhtään varautunut, joten hyppäsi sitten saman hypyn takaisin. Ja seuraava virhe taas kepeillä aloituksessa...huoh! Muuten oli ihan ok rata kepeille asti, sitten vauhti hiipu kun Jasu ei virheiden jälkeen yleensäkään jatka enää samaa vauhtia.

Seuraavat kisat sitten ens viikonloppuna tuttuakin tutummassa paikassa. Vauhti oli tänään huippua, vaikka Jasu olikin vähän turhan kuumunut, mutta ens kisoihin siis korjattavaa jää 1. selkeämpään ohjaukseen (ei sähläystä) 2. Pienempiin kaarroksiin ja 3. Keppikulmiin. Näillä itseanalyyseillä ja hyvällä tsempillä mennään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti