maanantai 28. maaliskuuta 2011

Erkkari 2011

Lauantaina starttasi bussi Oulusta täynnä pohojosen shelttejä ja niiden omistajia kohti Paimiota. Pitkän ja väsyttävän matkan jälkeen pääsimme perille sunnuntaina noin klo 8:30. Näyttelypaikka oli oikein mukava ja tilaa oli tarpeeksi. Shelttejäkin oli näyttelyyn ilmoitettu reilusti päälle 200 kpl, joten pitkä päivä oli tiedossa.

Luka pääsi melkein ekana kehään. Kyseessä oli siis ensiesiintyminen junnuissa. Kakru esiintyi muuten ihan nätisti, mutta häntä oli kuin lipputanko. Arvostelu oli jälleen tosi hyvä ja ainoot negatiiviset asiat oli epävakaat etuliikkeet ja hieman liian korkea hännän kanto, mutten oli arvostelu pelkkiä kehuja täynnä. Luka oli silti "vain" EH:n arvoinen. En oo pettynyt, mutta en ihan tyytyväinenkään. Nyt aletaan sit treenaan noita liikkeitä ja sitä häntää.

Nicely balanced head with good eye- and earsplacement. Good length of neck. Well angulated front and rear. Good bone. Good length of tail. Coat of good texture. A little erratic front-movement. Moves with the tail slightly over the back.


suom:
Hyvin tasapainoinen pää, hyvin sijoittuneet silmät ja korvat. Hyvä kaulan pituus. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä luusto. Hyvä hännän pituus. Hyvä turkinlaatu. Hieman epävakaat etuliikkeet. Liikkuu häntä hieman yli selkälinjan.

Joka tapauksessa oli oikein mukava reissu, vaikka välillä meno vaihtelikin yliväsymyksen takia totaalisesta uupumuksesta ylipirteyteen :D Luksu oli oikein reipas poika :) Seuraava näyttely onkin sit varmaan vasta kesäkuussa Haukiputtaalla eli ei tarvi lähtee matkustaan mihinkään. Kesäkuulle mahtuu myös ainakin Rovaniemi KV johon oon miettinyt myös Jasua...katsotaan sitä sitten lähempänä kuitenkin. Kesäkuuhun mennessä ehtii hyvin treenailla noita tarvittavia juttuja.

Sitten vielä toisenlaista asiaa, eli meillä on sunnuntaina Jasun kanssa edessä eka virallinen TOKO-koe! Kääks! Käydään kuitenkin vielä torstaina treenaamassa epiksissä ennen koitosta :)

2 kommenttia: