sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Painajaisten TOKO-koe

Päivän sana: KÄSITTÄMÄTÖNTÄ...

Pakko kai tästäki on kirjottaa, vaikka ei kyllä yhtään huvittais =/ musta tuntuu et muutaman kuukauden päästä saatan vaan nauraa tälle. No, tänään käytiin meidän ekassa virallisessa TOKO-kokeessa ja tuotanoin..mistä sitä aloittas. Oon aina pitäny Jasua luotettavana ja melko varmana koirana mutta tämänpäiväinen todisti kyllä jotain ihan muuta -.-''

Luoksepäästävyys ja paikallamakuu meni vielä ihan hyvin. Luoksepäästävyydestä 9 ja paikallamakuusta 9,5. Jasu oli jo siinä vaiheessa vähän vaisun oloinen, meni hitaasti maahan yms. Mutta painajainen alkoi sitten yksilösuorituksista. Jasu oli ihan hukassa, ei tajunnut seurata ja tuli noin pari metriä mun perässä ja pysähteli välillä..olin aivan ihmeissäni et mikä sillä nyt on. Seuraamisista 5 ja 5,5.

Liikkeestä maahanmeno ja seisominen meni itsessään hyvin, mutta niissäkin oli samanlaista ongelmaa seuraamisessa ja molemmista tuli jotain 7 ja 7,5. Luoksetulo oli ainoa jokseenkin onnistunut, tosin Jasu tuli normaaliin nähden hitaasti. Tästä 9,5. Hyppy oli kaikista ihmeellisin...Jasu pysähtyi hypyn eteen eikä suostunut hyppäämään paitsi sitten toisella yrittämällä. tästä 5.

Kokonaisvaikutuskin oli 5, sillä Jasu karkasi äidin luo kesken kokeen ja oli muutenkin tosi pelokkaan/aran oloinen koko ajan ja ei yhtään huvittanut tehdä mitään. Jasu menee semmoiseksi yleensä vain silloin, kun torun sitä, mutta nyt en torunut...Aivan ihme juttu..oisko mun jännitys sitten vaikuttanut vai mikä?

Pistemäärä "huimat" 143 pistettä ja mulla on mieli vieläki ihan maassa..kyllä ärsyttää. Saapa nähdä milloin sit seuraava koe. Kyllä Jasu osaa, mut tänään oli sit tämmönen päivä =// Epiksissä Jasu on ollut varma koira.

4 kommenttia:

  1. Kyllä se harmitus aikanaan kaikkoaa. Kuukauden päästä varmaan tosiaan jo naurat tälle. Nyt vaan häntä pystyyn ja reippaasti kohti uusia haasteita!!! =D Terkuin virtuaalitsempparit =D

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppauksista :D Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta...mutta nyt tosiaan vain uusia kokeita katselemaan ;)

    VastaaPoista
  3. Koirien oikuille kun ei voi mitään. Anteeksi, mutta mua kyllä nauratti jo nyt ;D. Jospa se on Jasuakin jännittänyt ;). Onnea kuitenkin, kerta se on ensimmäinenkin, siitä se jännitys laantuu mitä useammin kisaa. Ei muuta ku lippu korkealla eteenpäin!

    VastaaPoista