torstai 13. kesäkuuta 2013

Checkpoint

Ekaks video tän aamun treeneistä (sorry, huono laatu) ja alla sit toinen video kans Lukasta...joka hömmm...tykkää hieman putkista :D
Luka kävi pyörähtämässä Maaritin kanssa Kemin näyttelyssä viime lauantaina ja tuloksena vain silee EH. Arvostelun lisään samalla kun lisään ylihuomenna olevan Kotkan näyttelyn tulokset tänne, mutta pääasiassa arvostelu oli hyvä. Ilme oli vain kaukana suloisesta tuomarin mielestä :) hih, onhan tuo semmonen mustanaamio ettei ilmeestä oikeen ota selvää, mun silmään Lukalla tietysti on suloinen hömelöilme ;)

Meillä kesä alko hyvissä merkeissä kun pääsin kolmen vuoden uurastuksen jälkeen ylioppilaaksi. Molempien koirien kanssa ollaan treenattu agia ja Lukan kanssa tokoa ja me aletaan olla kohta valmiita avoimeen luokkaan, vielä on hiomista liikkeissä mutta näillä nykysuorituksillakin kehtais jo kisaamaan lähteä :) Meillä kävi kesän toisissa tokotreeneissä vähän ikävästi kun Luka säikähti kuollakseen erästä partacollieta joka lähti jahtaamaan Lukaa (en tiiä yrittikö käydä päälle vai mitä). No, Luka otti tästä sit vähä pidempiaikaisen trauman ja se ei haluiais enää tulla koko treenikentälle jos ko. partacollie on lähettyvillä :/ ei oo Luka ikinä ottanut noin herkästi itteensä.

JA SITTE SE EHKÄ KAIKISTA KIVOIN JUTTU.....
MUSTA TULI JUST VIRALLISESTI SHELTTIKASVATTAJA!!! 

eli kasvatan nyt shelttejä kennelnimellä Enchanting Whispers. Ehkä tätä vaan ois järkevämpää hehkuttaa sitten ku mulla oikeesti on tyttökoira täällä kans :D näillä poijanjässiköillä ei kauheesti shelttejä kasvateta :D (paitsi ehkä Jasun mielestä...Luka pestiin nyt Kemin näyttelyä varten ja Jasu tykkää siitä shamppoon hajusta niin paljon että pitää iha Lukan selkään hyppiä :DD)

Mutta nyt pakkaamaan Kotkan reissua varten! ADIOS :-)

2 kommenttia: