sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Wake me up!

Tässä Ellen agility-tyylinäytettä. Pidämme hommat yksinkertaisina ja hitaasti edetään vaikka pikkukettu oppiikin uskomattoman nopeasti. Ja vauhtia on, kuten myös paloa lajiin nimim. kolme kertaa poikki purtu hihna yhden treenitunnin aikana.



Tässä Elle esittelee, miten mamma saadaan sängystä ylös. Voin kertoa, että limainen lelusorsa naamalla on ihan jees herätä (Y)



Ellen säkä atm 34cm ja en jaksa uskoa, että senttiä enempää enää kokoa tulee. Jasu ja Luka kävivät Roissa viikon verran neidin seurana ja viikonloppuna startattiin 6 startin verran Ragitin kisoissa, joista Jasun kisakirjaan ainoastaan yksi merkintä. Kontaktit oli aivan hirveää hiipimistä. Luka säväytti toisella radalla ja meni "raivo päällä", siis oikeasti kuului ärripurrimaisia ääniä sen juostessa :D yhtä putken päätä ei vain meinannut millään löytyä, missä paloi myös aikaa n.5 sekuntia ja silti aika lähes sama kuin nollan tehneellä Jasulla. Muista radoista ei kerrottavaa jälkipolville, huhheijjaa. Ensi viikonloppuna uudet kisat ja samat vanhat kujeet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti