perjantai 1. toukokuuta 2015

KevätkuulumisiaVapun kunniaksi lähdimme Ellestiinan kanssa pyörähtämään mätsärissä ja edellisellä viikolla käytiin myös nätötreeneissä. Aika hyvillä mielin suuntaamme Muhoksen pentukehiin kesäkuussa, sillä kehäkäyttäytyminen on Ellellä hallussa. Omistajalla esittämistaidot hieman ruosteessa, mutta kyllä ne tästä taas pikkuhiljaa muistuu mieleen.

Sunnuntaina Jasu starttailee Torniossa kolmen startin verran ja viikon päästä Luka pääsee harjoittelemaan ehkä suurinta ongelmakohtaansa agilityssä eli hyppytekniikkaa Vappu Alatalon viikonlopun kestävälle kurssille. Odotan innolla!

Eilen päättyi mun kolmen viikon mittainen harjoittelujakso Oulussa ja Elle-parka joutuu sanomaan heipat Jasulle ja Lukalle meidän suunnatessa pitkästä aikaa takaisin Rovaniemelle. Koirat on päässyt nyt kuukauden ajan treenaileen Animagi-areenalle ja Ellessä tietty näkyy se suurin kehittyminen. Olen nykyään myös Rovaniemen käyttökoirien jäsen, joten päästään sinne kesällä treenaileen! Niin ne palaset vain loksahtaa kohdilleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti