torstai 30. kesäkuuta 2016

TopTeam 2016-2017

Viikko sitten sähköpostilaatikkoon kilahti uusi viesti, joka nosti tämän tytön suupielet vähintäänkin korviin: "Meillä on ilo ilmoittaa, että Sinut ja koirasi on valittu mukaan Suomen Agilityliiton TopTeamiin kaudelle 2016-2017!" 

Siitä useamman vuoden kaukaisesta haaveesta ja isosta unelmasta tuli totta. Olemme Ellen kanssa SAGIN:n TopTeamissa kaudella 2016-2017! Ihan huikeeta! Vieläkin välillä nipisten itseäni ja yritän herätä tästä liian hyvästä unesta. Odotan innolla tulevaa kautta, sillä uskon, että saamme tästä irti enemmän kuin tässä vaiheessa osaa vielä edes kuvitella ja oma halu kehittyä päivä päivältä paremmaksi niin ohjaajana, kouluttajana kuin valmentajanakin on valtava. En pysty sanoin edes kuvailemaan kuinka tärkeä juttu ja erityisesti mahdollisuus tämä meille on. Kauden TopTeam löytyy kokonaisuudessan Suomen Agilityliiton sivuilta.

Pari juttua on unohtunut ihan blogissa mainita, tässä on nyt ollut niin paljon koiramaisia menoja ettei enää itsekään pysy mukana. Kävimme Ellen kanssa kesäkuun alussa Anita Al-Bachyn kehässä Kajaanissa ja tuloksen NUO ERI NUK1 SA PN2 VARA-SERT! Ja lisäksi piipahdimme Sievissä rallytoko-kokeessa, josta Ellelle ALOHYV 97p ja Lukalle ALOHYV 100p ja sija 1./31. Näyttelykehässä pyörähdämme seuraavan kerran elokuussa ja rallytokosta lähdemme hakemaan sitä viimeistä alokasluokan hyväksyttyä tulosta Torniosta 17.7.

Meidän kesä on lähtenyt melkeinpä parhaalla mahdollisella tavalla käyntiin harrastusrintamalla. Saa nähdä mitä loppuvuosi ja erityisesti tuleva TopTeam -kausi vielä tuokaan tullessaan. Nyt jäädään innolla odottamaan ensimmäistä leiriä!

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea valinnasta! :) Siellä nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille! Mukava että sieltä löytyy sitte tuttujakin :)

   Poista
 2. Onnea kovasti topteamiin pääsystä, näyttelymenestyksestä ja hienoista rallytuloksista :)

  VastaaPoista