sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Vuosikatsaus ja tavoitteet vuodelle 2017


Messari 2016 ja team värisuora. vas. Wannadream's Charming Queen "Saga" (su PEK2 KP), Susadan Wannabee "Piku" (su PN2, VARA-CACIB) ja Bluemeadow's Quizzing For Fun "Elle" (la AVK1 SA, VARA-SERT). Ei mikään turha reissu :)
Vuosi 2016 vetelee niinsanotusti viimesiään ja taas on aika vähän koota vuoden tapahtumia ja asettaa tavoitteet vuodelle 2017. Viime vuoden lopussa asettamiani tavoitteita en viitsinyt edes tuoda päivänvaloon, sillä ne vaikuttivat mielestäni suhteettoman suurilta ja lopputuloskeskeisiltä, vaikka todellisuudessa asia kuten sanonta kuuluu: ei se lopputulos, vaan se matka. No, mitä ne "päivänvaloa kestämättömät" tavoitteet sitten olivat.


1. Suomen Agilityliiton TopTeam -paikka.
2. Nousu agilityssä 3.luokkaan
3. Valiokello käyntiin
4. Näyttely-ykkösruusuke
5. Rallytoko-ykkösruusuke ja RTK1-koulutustunnus

Jokseenkin koen onnistuneeni tavoitteenasettelussa, sillä kaikkien edellämainittujen kohtien päälle voi vetää viivan "check". Agilitystä sen verran, että aloitimme kisauramme pitkän odotuksen jälkeen huhtikuussa kisaiän täytyttyä. Kakkosluokkaan nousimme alle kymmenen kisastartin jälkeen ja kakkosluokassa viihdyimme kaksi viikkoa. Kesällä saimme upean uutisen, sillä sähköpostiin kilahti viesti valinnasta TopTeamiin. Syksyllä jatkoimme kisaamista kolmosluokassa ja arvokisanollia saatiin haalittua kasaan ensi vuoden SM-kisoja varten jo suurimman osan. Lisäksi valiokello lähti käyntiin syyskuussa 0-voitolla. Näyttelyitä kävimme vuoden aikana 5kpl, joista kaikista ERI, 4:stä SA. 3x 1.sijoitus kilpailuluokassa ja kerran sija 2. Lisäksi yksi PN2-sijoitus ja kaksi VARA-SERTIÄ, joista toinen vielä huikeesti messarissa, josta saatiin myös avoimen luokan voitto. Rallytokossa aloitettiin kisaura käytännössä yhden treenikerran jälkeen. Myös Luka kiersi mukana RT-kokeissa vuoden aikana. Sekä Ellelle että Lukalle RTK1-koulutustunnus ja lisäksi Luka sai vielä hyväksytyn tuloksen avoimessa luokassa. Shetlanninlammaskoirien ykkösruusukkeet Ellelle tänä vuonna siis kolmesta lajista: näyttelyistä, agilitystä ja rallytokosta. Ei kai tässä voi kuin olla tyytyväinen...

...mutta, koska tavoitteiden saavuttamisen jälkeen ei voi jäädä paikoilleen ilman mitään unelmia ja haaveita niin tottahan toki myös tulevana vuonna pitää olla jotain tavoittelemisen arvoista.Tässä siis GOALS 2017!

1. Agilityvalionarvo
2. Näyttelyistä SERT
3. RTK2 -koulari
4. Agilityn SM-kisoihin osallistuminen
5. Pikku-EllejäEi kommentteja:

Lähetä kommentti