torstai 31. tammikuuta 2013

Joskus ottaa päähän omistaa uroskoira

Lukan kanssa tokoepiksissä siis...

Vähä on sanoinkuvaamattomat fiilikset. Oikeen mielissään olin kokeeseen menossa ja sit heti hallille tullessa huomasin että nyt ei oo Luka ihan oma ittensä. Jätkä kulki koko ajan kuono maassa enkä saanu siihen kontaktia kuin välillä. Siinä vaiheessa tuli jo sellainen olo että mitäs tästä tulee..

No, eipä siitä tullu sit yhtää mitään..luoksepäästävyys ja paikkamakuu normaalit eli 9 ja 10..mut sitte tuli ne seuraamiset ja lukuunottamatta paria hyvää seuraamispätkää Luka haahuili toisella puolella kenttää kuono maassa...kytkemättä seuraaminen meni ihan nollille ku koira oli pakko nostaa syliin kun se ei kutsustakaan tullut luokse...kaikki liikkeet osittain epäonnistu, Lux oli niin poissaoleva ku koira vaan voi olla, mikä ei oo sille yhtään normaalia. Ei voi muuta ku ihmetellä mihin mun hemmetin taitava tokokoira on yhtäkkiä kadonnut..toisaalta Luka on päässyt edellisten episten jälkeen vähän naisten makuun mikä voi vaikuttaa tuohon käytökseen, mutta silti...todennäköisesti perun osallistumisen maaliskuun viralliseen kokeeseen..kyllä tän jälkeen on 100% varmaa että mä en enää ikinä, en sitte ikinä, ota uroskoiraa -.-

Kisataanpa tokossa sit ku on käyty kesä treenaamassa ryhmässä..Lukalle tää omatoimitreenaus ei ilmeisesti sovi sit ollenkaa.

2 kommenttia:

  1. "Naiset" on paljon kiinnostavimpia kuin jotkut käskyjen noudattamiset. Elä Iina lannistu. Pojat on poikia ja tytöt tekee niitä lisää ;)

    VastaaPoista
  2. Niinpä XD ja musta tuntuu että Luka on vielä siinä pahimmassa iässäkin ;) jasuhan oli samanlainen 2-3 vuotiaana mut sit aikuistuttuaan ku eri koira :D ja lukalla on nyt tosiaan monta tekijää mitkä vaikuttaa käytökseen...naisten ja hajujen lisäksi se yrittää kotonaki viedä jasulta valtaa kun koiralauman pomolta on jalka leikattu.

    VastaaPoista