sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Rovaniemen kisaviikonloppu



Rovaniemen kisaviikonloppu oli meille varsin menestyksekäs. Ellen ekat ulkokisat ikinä ja Lukan comeback melkeen vuoden totaalitauon jälkeen.

Lauantaina kisattiin Ellen kanssa yksi agirata, jolta 0-voitto ja siirto 2.luokkaan. Kartturi sai siis nukkua seuraavana aamuna hieman pidempään. Lukan kans mentiin kaks kolmosten starttia, joista eka radalla etsittiin vielä täysin yhteistä säveltä. Toiselta sit ihan sujuva 0-rata ja 3.sija

Sunnuntaina kisailtiin ainoastaan Ellen kaa kaks 2.luokan agirataa, joista ekalla lähettiin testaamaan juoksu A:n toimivuutta ja todettiin että eihän se vielä kisatilanteessa toimi. Tästä 5vp ja sija 3. Toka radalla päätettiin pysyä tutussa ja turvallisessa 2on2offissa ja sieltä sitten 0-tulos 2.sijalla. Ihan ei Elle parhaassa vireessä ollut ja toka radalla A oli sit älyttömän hidas + tiukempi käännös joka valahti meillä aivan liian pitkäksi. Onneksi LUVA radalta saatiin kauneusvirheistä huolimatta, mutta voittohaaveet kariutui nuihin pariin kämmiin. Kuitenkin etenemät lähes joka radalla 4,5m/s luokkaa, joten ihan tyytyväinen saa olla, kyseessä kuitenkin vielä hyvin nuori koira.

Kisarupeama jatkuu viikon päästä Kemissä Ellen kanssa ja kyllä Lukan kanssa jatketaan nyt kisaamista kun näin hyvin lähti homma käyntiin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti