maanantai 26. syyskuuta 2016

Syyskuun säpinöitä

Eka nollavoitto, SERT-A ja valiokello käyntiin!
Agilityrintamalla alkoi homma natsaamaan ekan TT-leirin jälkeen, jokin siis loksahti kohdalleen tai ehkä useampikin asia. Treenimotivaatio on huipussaan ja syyskuu onkin menty aika tiukalla tatsilla ja nyt loppuvuotta kohti aletaan hölläämään kisojenkin vähentyessä. Kaikista parasta on se, että meidän harjoittelusta on tullut suunnitelmallista. Ohjatuissakin treeneissä olen fokusoihin niihin asioihin, jotka ovat treenisuunnitelmassamme ajankohtaisia.

Kisattu ollaan syyskuussa 7 startin verran: näistä 4 nollaa ja viimeisimmästä kisasta napattiin vielä voitto ja valiokello saatiin käyntiin. Loppuvuoden tavoitteena onkin napata loput tarvittavat SM-nollat ja voidaan jäädä joulukuussa hyvillä mielin tauolle, jolloin treenataan ainoastaan juoksu A:ta.

Rallytokossa startattiin avoimessa luokassa, Elsillä fiilis droppas radan puolivälissä ja ei kartturikaan ihan kartalla ollut. Ellelle AVOHYL mutta Luka-mies teki kuitenkin huippusuorituksen saaden AVOHYV 89p ja kaikki virheet ohjaajan, joka ei tienny sääntöjä :'D

Lukan nuorimmat TaikaTuokion lapsukaiset 8vrk (kuva: Teresa Tuomela)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti